1. Magazin de Jocuri Mondial pentru iOS
  Aplicaţiile şi jocurile din App Store sunt disponibile pentru oricine care deţine un dispozitiv cu iOS. Aici sunt incluse iPhone-uri, iPaduri şi altele.
 2. Jocul Blob disponibil Şi În Magazinul Microsoft
  Blob este personajul vesel care te ajută să recolorezi oraşul. Poţi găsi acest joc în magazinul Microsoft şi te poţi distra jucându-l pe mobilul tău.
 3. Îl Poţi Descărca din Magazinul Microsoft
  Daisuke Pixel Amaya a lansat jocul Cave Story disponibil în Windows Apps. O poveste interesantă, un doctor megaloman care trebuie învins de către tine.
 4. Despre jocurile online
  Un joc online este un joc pentru computer, jucat intr-un anumit tip de retea de calculatoare.
 5. App Store Oferă Jocuri Amuzante
  Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.
 6. Un Joc cu Temă Star Trek din Google Play
  Fanii Star Trek se pot distra cu Elite Force care se descarcă de pe Google Play. Nava Voyager te aşteaptă să-ţi faci planul de luptă cu ceilalţi membri.
 7. Joacă-te cu Fructe pe Android
  Eliberează stresul tăind fructe virtuale în jocul Fruit Ninja pentru sistemul de operare Android. Acumulează puncte şi spor la feliat fructe virtuale.
 8. Magazin de Jocuri Mondial pentru Android
  Dacă deţii un telefon cu sistem de operare Android, e timpul să descarci aplicaţii şi jocuri interesante din Google Play. Ai foarte multe jocuri gratis.
 9. Jocurile Nostalgia din Trecut
  Dacă ţi-e dor de jocuri Nostalgia de la începutul industriei video, intră aici să citeşti un scurt istoric despre jocurile vechi Nostalgia şi nu numai.
 10. Jocurile 3d cele mai jucate de catre copii
  Jocurile online stim bine ca sunt cele mai jucate de catre copii pentru ca sunt de un nivel mai usor si accesarea lor este tot una usoara.
 11. Jocul Video Din Copilăria Noastră
  Majoritatea dintre noi am crescut cu jocuri video precum Mario şi Jumpman. Dacă ţi-e dor de acele vremuri, intră să vezi cum au evoluat jocurile Mario.
 12. Minecraft Disponibil în Google Play
  Dacă eşti fan al jocului Minecraft pentru PC, îl poţi acum juca şi pe Android datorită magazinului Google Play. Click aici şi afli în ce constă jocul.
 13. E Timpul Să Te Aperi De Zombies
  PopCap Games a fabricat un joc premiat de multe instituţii internaţionale. Plants vs Zombies este acum disponibil şi pentru telefoanele cu Windows.
 14. Un Joc de Top din App Store
  Dacă te plictiseşti şi cauţi un joc distractiv din App Store, încearcă acum Temple Run. Adună cât mai multe diamante şi îmbunătăţeşte-ţi scorul acum.
 15. Tiny Tower pentru iOS
  Distrează-te cu Tiny Tower, un joc oferit de NimbleBit disponibil pentru descărcare în magaiznul App Store. Află de ce e atât de popular şi joacă-l.
 16. Magazin de Jocuri Oferit de Microsoft
  Cei care au un dispozitiv pe sistemul de operare Windows de la Microsoft, pot descărca de la Windows Apps o mulţime de jocuri cu care să se distreze.
Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă