Cave Story Disponibil în Magazinul Microsoft

Jocul Cave Story se găseşte disponibil pentru telefoane mobile în magazinul Microsoft. Este un joc video de aventură lansat în anul 2004 pentru PC. El a fost dezvoltat timp de cinci ani de către Daisuke “Pixel” Amaya. După lansare, şi-a dobândit treptat popularitatea pe internet. În ziua de astăzi el poate fi descărcat gratis din Windows Apps. O variantă îmbunătăţită a fost lansată de Steam în noiembrie 2011. Cave Story se concentrază pe un tip care se trezeşte amnezic într-o peşteră. În căutările sale, el descoperă un doctor megaloman care încearcă să forţeze locuitorii din peşteră să lupte pentru el în încercarea de a cuceri lumea. Protagonistul amnezic se străduieşte să-l învingă pe doctor. Pentru a juca, poţi controla personajul principal de pe ecran folosind direct tastatura telefonului.

Poţi înainta în joc dezlegând puzzle-uri, colectând mai multe arme care pot fi activate în orice moment cu o simplă apăsare pe buton. La învingerea unui duşman, acesta lasă în urmă triunghiuri săritoare pe care dacă le prinzi oferă diferite abilităţi armelor pe care le foloseşti. Loviturile pe care le primeşti de la duşmani îţi scad nivelul de energie. Pe toată harta jocului sunt diferite obiecte pe care trebuie să le descoperi singur şi care aduc îmbunătăţiri armelor tale. Cavernele adânci sunt populate cu umanoizi semănând cu iepuri inteligenţi. Peste tot se află şi plante dăunătoare locuitorilor. În timpul jocului, primeşti diferite sarcini pe care trebuie să le aduci la îndeplinire pentru a putea câştiga conflictul cu Doctorul.

Punctele forte ale jocului Cave Story sunt elementele artistice şi povestea foarte interesantă. Personajul negativ, Doctorul, vrea să facă o armată din flori roşii, tu afli şi te duci să distrugi înaintea lui toate florile. Într-o lume a jocurilor video tot mai violente, apariţia acestui joc a reuşit să aducă în prim plan frumuseţea jocului de aventură nonviolent. Jocul este disponibil gratuit. Această acţiune combină şi alte elemente întâlnite în alte jocuri existente pe piaţă, cum ar fi : Metroid, Ninja Gaiden şi Mega Men.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă