Lima Sky Îţi Aduce Doodle Jump Pentru iOS

Doodle Jump este un joc video dezvoltat şi publicat de Lima Sky. A fost lansat la nivel mondial pentru iOS (sistemul de operare oferit de Apple) în aprilie 2009. Versiunea originală costa 0,99 $, iar pe iPad a fost lansat în 2011 cu preţul de 2,99 $. La lansarea sa, jocul a fost în general bine primit. În prezent, datorită popularităţii acestui joc, el este disponibil pe nouă platforme. Când a apărut varianta originală a fost vândut în 25.000 de exemplare pe zi, timp de patru luni consecutiv. În decembrie 2011 acest joc ajunsese fusese deja vândut în peste 15 milioane de exemplare. Jocul Doodle Jump a fost unul dintre cele mai cerute de pe App Store. Jocul a primit recenzii favorabile atât din partea fanilor cât şi din partea criticilor.

Doodle Jump constă în a ghida o creatură cu patru picioare numită “doodler”, printr-o serie nesfârşită de platforme, fără să fie atinsă. Pentru dispozitivele care au un accelerator, jucătorii înclină dispozitivul, dintr-o parte în alta pentru a deplasa creatura în direcţia dorită. Pe parcursul jocului, jucătorii îşi pot crea avantaje prin obţinerea unor impulsuri de la diferite obiecte cum ar fi: pălării tip elice, motoare de rachetă, trambuline, arcuri şi scuturi invulnerabile. Scuturile sunt obţinute numai la anumite niveluri. În contrast cu obiectele pe care trebuie să le atingi pentru a obţine diferite avantaje, bineînţeles că există şi obiecte care trebuie evitate cum ar fi monştri sau diferite tipuri de OZN-uri.

În funcţie de performanţa dispozitivului utilizat, proiectilele trase de “doodler” au traiectorii drepte sau curbe datorită gravitaţiei şi sunt atrase de pământ. Nu există un final al jocului decât dacă jucătorul este omorât de un monstru, intră într-o gaură neagră sau este răpit de un OZN. După varianta originală au apărut foarte multe jocuri asemănătoare care în esenţă  sunt la fel. Pe anumite dispozitive de joc, jucătorul poate alege din zece variante ale lui Doodle Jump. Acest joc este în topul celor mai popolare jocuri pe smartphone.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă