Joacă Elite Force pe Dispozitive Android

Jocul Elite Force pe care poţi să-l găseşti pe Google Play a fost dezvoltat de Raven Software şi publicat de Activision. Activision a fost primul dezvoltator şi distribuitor independent de console de jocuri din lume. El a achiziţionat drepturile de la Viacom de a produce Star Trek pentru zece ani . Iniţial, jocul a fost lansat în septembrie 2000. El se referă în general la a patra serie de televiziune Star Trek: Voyager. Ca jucător, îţi asumi rolul lui Alexander Munro, un membru al echipei Elite Force, o echipă creată pentru un nivel superior de securitate care trebuie să-şi asume misiuni periculoase. Terenul de joc este nava Voyager care este puternic deteriorată şi se află în permanenţă sub atac. Echipa are misiunea de a găsi defecţiunile navei şi trebuie să o repare.

Jocul este bazat pe o luptă într-un mediu 3D. Ca jucător poţi controla mişcarea personajului Alexander Munro prin mersul pe jos, sărituri, mers târâş sau mersul piticului. Armura pe care o poartă personajul principal diminuează impactul asupra sănătăţii lui. Armele folosite variază funcţie de consumul de muniţie şi de eficacitatea lor în anumite situaţii. În timpul desfăşurării jocului poţi dobândi şi alte arme superioare cum ar fi: lansatoare de rachete, arme de distrugere masivă sau arme cu impulsuri de energie. Jocul Elite Force este structurat pe aproximativ 30 de niveluri în opt misiuni distincte. Misiunile au obiective diverse: accesarea sistemelor informatice, escortarea unei persoane pe teritoriu inamic, distrugerea unei nave sau a unor componente vitale.

Inamicii au arme asemănătoare cu cele care le foloseşti tu şi vor folosi tactici de acoperire şi de echipă pentru a te omorî. Alţi duşmani vor aborda lupta corp la corp pentru a te elimina. În joc apar şi personaje prietenoase care te ajută. Între misiuni poţi staţiona pe Voyager unde te sfătuieşti cu ceilalţi membri ai echipei care la rândul lor au sarcini noncombat. Elite Force încorporează o varietate de personaje, unele create special, altele din serialul TV.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă