Fruit Ninja Disponibil în Google Play pentru Android

Fruit Ninja este un joc foarte popular care se găseşte în magazinul Google Play. Este mai cunoscut decât Fruit Ninja HD pe iPod şi Fruit Ninja THD pe Nvidia Tegra 2. Este un joc dezvoltat de studiourile Halfbrick din Australia. Acesta a fost lansat pentru sistemul Android în septembrie 2010. Există şi o versiune arcade a acestui joc numită Fruit Ninja FX. În luna în care a fost lansat, vânzările au depăşit trei milioane de descărcări, în decembrie 2010 a atins patru milioane de descărcări, iar în anul 2011 peste 20 de milioane. Cei care l-au scos pe piaţă au dat o lovitură de marketing  combinând preţul scăzut al produsului cu dependenţa care a creat-o acest joc clienţilor.

Jucătorul este conectat la o lamă de tăiat fructe prin intermediul unui touch pad. Imediat ce fructele apar pe ecran jucătorul face pe touch screen cu ajutorul degetului o mişcare specifică tăierii şi astfel el încearcă să felieze în jumătate fructele. Cele mai multe puncte îţi sunt oferite numai atunci când feliezi toate fructele care apar pe ecran dintr-o singură lovitură. Poţi folosi şi mai multe degete pentru a face mai multe felii simultan. Dacă nu tai toate fructele şi trei fructe sunt ratate, jocul ia sfârşit. Dacă atingi anumite punctaje (de exemplu: 100 sau 200 de puncte) poţi câştiga o viaţă în plus. În acelaşi timp apar şi bombe pe ecran. Jocul se poate juca în modul Zen când nu apar bombe pe ecran, sau în modul Arcade în care ai numai 60 de secunde pentru a atinge un scor mare.

Bananele speciale sunt adăugate la fructele standard şi poţi câştiga anumite avantaje cum ar fi: dublarea punctelor marcate, încetinirea mişcării fructelor pe o perioadă scurtă de timp sau creşterea cantităţii de fructe care apare pe ecran. La apariţia sa, jocul a fost bine primit de critici şi clienţi, iar grafica jocului a fost lăudată. Preţul pentru acest joc este de 0.99$ dar il poţi lua gratuit dacă nu te deranjează reclamele.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă