Redă Culoarea Oraşului Cu Ajutorul Lui Blob

Jocul Blob este un joc pentru mobil care se găseşte în magazinul Microsoft. Jocul îţi permite să explorezi şi să eliberezi un oraş străin de sub dictatura unei companii INKT, firmă care a preluat controlul oraşului şi a scos în afara legii orice culoare şi distracţie din oraş. Trebuie să reanimezi oraşul Chroma cu diferite culori, stropind cetăţenii, străzile, într-un cuvânt reperele cu culoare. Jocul a fost pregătit pentru lansare în februarie 2008, dar a fost scos pe piaţă abia în luna septembrie a aceluiaşi an. Blob este ca o minge liberă pe care trebuie să o rostogoleşti pentru a o încărca folosind diferite culori: roşu, galben, albastru, culori ce pot fi combinate în portocaliu, verde, violet şi maro. Pur şi simplu, cu ajutorul lui Blob trebuie să atingi obiectele din jur: clădiri, felinare, panouri etc, pentru a le reda culoarea necesară.

Tot jocul este adaptat la o coloană sonoră în strânsă legătură cu modul cum vopseşti obiectele. Poţi să-l încarci pe Blob cu vopsea până la nivelul caracteristic 100, iar prin vopsirea unui singur obiect pierzi un punct. În timpul în care nu vopseşti există diferite misiuni pe care trebuie să le îndeplineşti. Aceste misiuni sunt oferite de grupul Color Underground şi constau în vopsirea într-o anumită culoare a unor repere. Dacă duci la bun sfârşit o astfel de misiune, câştigi puncte. Fiecare din cele zece nivele imense are câte un reper principal pe care trebuie să-l pictezi pentru a căpăta puncte. Există şi diferite pericole care te fac să pierzi puncte, iar dacă ajungi la zero pierzi o viaţă.

Acest joc a fost creat şi dezvoltat pentru Windows PC de către opt studenţi de la Şcoala Utrecht de Arte. Oraşul Utrecht a adoptat personajul Blob drept mascotă. Firma THQ a observat jocul şi a achiziţionat drepturile de publicare. Jocul a fost considerat aşa de bun încât a primit o medalie de aur şi a fost nominalizat pentru multe alte premii. Au fost vândute peste 700.000 de exemplare în întreaga lume.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă