App Store Îţi Aduce Jocuri şi Aplicaţii pentru iOS

App Store este o platformă digitală de distribuţie pentru iOS a companiei Apple. iOS este sistemul de operare mobil oferit de această firmă. Acest sistem a fost dezvoltat şi distribuit de Apple Inc în anul 2007 pentru iPhone şi iPod Touch, apoi a fost îmbunătăţit şi făcut disponibile pentru alte dispozitivede asemenea, cum ar fi iPad şi Apple TV. Deosebirea dintre Microsoft, Google şi Apple este că acesta din urmă nu acordă licenţe dezvoltatorilor de softuri pentru a-şi vinde produsele. Serviciul App Store permite clienţilor să navigheze şi să descarce aplicaţii de pe iTunes Store, care iniţial s-a numit iTunes Music Store. În principiu este un soft tip magazin care deţine în gestiune peste 28 de milioane de melodii, clipuri, cărţi electronice etc. Acest magazin a semnat acorduri cu cinci case de discuri majore: BMG, EMI, SonY Music Entertainnment, Universal, Warner şi cu două mii de case de discuri independente.

Unele aplicaţii de pe App Store se pot descărca gratuit, altele sunt contra cost. Aplicaţiile pot fi descărcate direct de pe un dispozitiv iOS sau un computer personal prin intermediul iTunes. iOS Application Development este procesul de creare de softuri pentru dispozitive mici iPhone. La data de 12 septembrie 2012, în magazinul App Store erau disponibile 700.000 de aplicaţii, numărul total de descărcări până în prezent fiind de 35 de miliarde, iar numărul mediu de descărcări pe aplicaţie atingând 50.000. Bineînţeles că de pe App Store se pot descărca o varietate de jocuri de acţiune, aventură, arcade, jocuri de cazinou, educative, de familie, pentru copii, jocuri de strategie, de tactică, sport şi multe altele.

Mai găsim aplicaţii pentru iPad, iPhone, iPod. Aplicaţiile App Store au fost dezvoltate cu SDK-ul iOS (Software Development Kit), care s-a numit prima dată iPhone SDK. El a fost lansat în anul 2008. Unul din avantajele majore ale lui App Store este că poţi descărca foarte multe şi variate aplicaţii dintr-un singur loc la preţuri accesibile sau chiar gratuit.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă