Google Play Îţi Aduce Jocuri şi Aplicaţii pentru Android

Google Play este un serviciu pe un soft platformă de tip Android, dezvoltat şi întreţinut de Google. Acest serviciu a fost cunoscut anterior ca Android Market. Utilizatorii acestui serviciu pot descărca aplicaţiile publicate de Google, pot naviga şi descărca programe de televiziune, muzică, filme, cărţi, reviste etc. Unele aplicaţii pot fi descărcate gratuit, altele contra cost în funcţie de strategia de marketing a lui Google. Se pot descărca de pe un calculator personal, de la un Android sau de la Google TV. Prin fuzionarea Google Music cu Android Market, serviciul nou înfiinţat a fost denumit Google Play. Pentru a celebra noul înfiinţat Google Play mai mulţi artişti au lansat albume şi piese gratuite exclusiv prin acest magazin. Aici găseşti milioane de melodii de cumpărat, dar şi sute de cântece gratuite. Preţul pentru acestea este unul convenabil: 0.69$, 0.99$ şi 1.29$.

Avantajul principal al accesării acestui magazin online este că găseşti aproape totul într-un singur loc la preţuri moderate. Nu trebuie să mai pierzi timp să cauţi în imensul spaţiu virtual ceea ce îţi doreşti. Descărcarea produselor se face foarte rapid pentru că softurile Google sunt foarte bune şi rapide. Prin acest aplicaţie vor fi prezentate în exclusivitate concerte şi interviuri. Poţi găsi peste 4 milioane de cărţi, mii de filme şi emisiuni TV. Aplicaţiile plătite sunt disponibile in 129 de ţări, iar cele gratuite în toată lumea cu excepţia Iranului. Bineînţeles că din acest magazin nu lipsesc jocurile. Se găsesc atât gratuite, câţ şi contracost. Găseşti jocuri de curse de maşini, de inteligenţă şi puzzle, de cărţi şi cazinou, jocuri arcade şi de acţiune, jocuri pe fundal live, jocuri sportive şi multe altele.

Google Play este o platformă online care înglobează patru mari categorii: Google Play Books (fostul Google eBookstore), Google Play Store(fostul Android Market), Google Play Movies şi  Google Play Music (fostul Google Music). Noutatea este că poţi descărca  orice aplicaţie utilizând calculatorul şi instantaneu aplicaţia este disponibilă pe tabletă sau smartphone.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.
Prietenii noștri