Windows Apps Îţi Aduce Jocuri şi Aplicaţii pentru Windows

Magazinul Windows Apps este o platformă oferită de Microsoft, ce rulează în Windows 8 şi Windows RT. Ea poate fi folosită pentru aplicaţii desktop. Această platformă se poate folosi şi pentru un nou tip de aplicaţie numită "Windows Apps Store". Magazinul a fost pus la dispoziţia consumatorilor începând cu 29 februarie 2012 şi oferă atât aplicaţii gratuite, cât şi contra cost. Aplicaţiile plătite au un preţ cuprins între 1.49$ şi 999,99$. Microsoft a mai avut un magazin asemănător care a funcţionat până în anul 2008 sub numele de Windows MarketPlace. Windows Apps a fost înfiinţat ca un răspuns de marketing la apariţia pe piaţă a magazinului concurent Google Play. Compania Microsoft va încasa 30% din preţul fiecărei aplicaţii, dar daca un dezvoltator trece de 25.000 de aplicaţii, atunci Microsoft va lua numai 20%.

Compania încurajează clienţii să acceseze aplicaţii premium, aplicaţii care nu conţin publicitate sau aplicaţii gratuite în regim “încearcă pentru şapte zile”. În esenţă, Windows Apps este un serviciu prin care cei ce utilizează sistemul de operare Windows 8 îşi vor putea descărca aplicaţiile pentru laptopul, tableta sau calculatorul său. Din acest magazin poţi cumpăra sau descărca o varietate de jocuri online: jocuri de acţiune şi aventură, clasice, educative, de familie, puzzle, jocuri cu strategie de simulare etc. Tot de aici poţi cumpăra foarte multe aplicaţii pentru telefonul mobil.

Acest magazin este un pas înainte în atingerea unui obiectiv măreţ al lui Microsoft, acela de a oferi un magazin cu adevărat globalizat. Astfel, Microsoft oferă dezvoltatorilor mai multe oportunităţi de piaţă şi posibilitatea de a crea şi vinde mai multe aplicaţii cu adevărat solide pentru clienţi. S-au certificat 38 de limbi în care pot fi depuse aplicaţiile dezvoltatorilor astfel încât fiecare creator de softuri poate să-şi aleagă limba în care să publice aplicaţia. Microsoft duce o politică de marketing bazată pe întrebări şi sugestii primite în timp real de la dezvoltatori îmbunătăţind permanent acest magazin conform cerinţelor pieţii.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă