Jocurile 3d cele mai jucate de catre copii

Jocurile online stim bine ca sunt cele mai jucate de catre copii pentru ca sunt de un nivel mai usor si accesarea lor este tot una usoara.

Dar ati auzit de jocuri 3d? Aceste jocuri sunt mult mai avansate decat jocurile flash simple, au o grafica mult mai buna si mai atragatoare care te-ar face sa te joci ore intregi aceste jocuri 3d.

Un joc 3d foarte jucat in ultima vreme este Monkey Quest Online, un joc foarte distractiv cu maimute nebune in misiune.

În ceea ce World Wide Web a dezvoltat ?i browserele au devenit mai sofisticate , oamenii au început crearea de jocuri de browser care au folosit un browser web ca un client . Simple jocuri single-player au fost realizate care ar putea fi jucat folosind un browser web prin HTML si tehnologii HTML Scripting ( cel mai frecvent JavaScript , ASP , PHP si MySQL ) . Jocuri mai complicate , cum ar fi Legend of Empires sau Travian va contacta un server web pentru a permite un mediu de joc multiplayer.

Dezvoltarea tehnologiilor grafice bazate pe web , cum ar fi Flash ?i Java a permis jocuri de browser pentru a deveni mai complexe . Aceste jocuri , cunoscute ?i prin tehnologia lor legate de " jocuri flash " sau " jocuri Java " , a devenit din ce în ce mai populare . Multe jocuri lansate ini?ial în anii 1980 , cum ar fi Pac - Man ?i Frogger , au fost recreate ca jocuri jucat folosind plugin-ul Flash pe o pagina Web . Cele mai multe jocuri de browser avut joc multiplayer limitat , fiind de multe ori jocuri single player cu o lista mare scor împar?ita între to?i jucatorii . Acest lucru sa schimbat considerabil în ultimii ani, ca exemple , cum ar fi Castelul de eroi sau Canaan show-ul online ..

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă