Faimosul Joc Minecraft Disponibil în Google Play

Minecraft este un joc video complex care se găseşte în magazinul Google Play. Iniţial a fost creat de programatorul suedez Markus “Notch” Persson şi mai târziu a fost dezvoltat de Mojang. Versiunea pentru Android a fost lansată în noiembrie 2011, iar de atunci toate versiunile jocului au primit actualizări periodice. Acest joc îţi permite să faci construcţii complexe din cuburi concomitent cu explorarea şi colectarea resurselor de care ai nevoie. Dezideratele jocului sunt creativitatea şi supravieţuirea. În anul 2011 acest joc a primit cinci premii la Game Developers Conference. Cuburile cu care construieşti reprezintă piatră, minereuri diverse, trunchiuri de copaci etc. Astfel, poţi să te deplasezi liber în întreaga lume şi poţi aduna obiecte şi elemente cu care ridici diferite construcţii.

Jocul are un grad de dificultate pe patru niveluri. Poţi merge pe terenul compus din peşteri, câmpii, păduri, munţi, ape, deşerturi până în jungle sau locuri înzăpezite. O zi şi o noapte în joc durează 20 de minute în timp real. În timpul deplasării pe diferite terenuri te întâlneşti cu diverse creaturi, oameni şi animale. În timpul zilei te întâlneşti cu animale nepericuloase cum ar fi: găini, porci sau vaci. Acestea din urmă pot fi vânate pentru asigurarea hranei zilnice. Pe timpul nopţii trebuie să te fereşti de păianjeni mari, schelete sau zombie. Există şi creaturi care apar în timpul jocului şi sunt capabile să ridice sau să teleporteze blocuri de piatră.

La construcţii poţi utiliza dispozitive mecanice, electrice sau sisteme mai complexe. Noaptea, pentru a scăpa de atacul creaturilor ostile trebuie să construieşti un adăpost. Magazia de alimente trebuie să o verifici şi să o reumpli de fiecare dată. Dacă setezi jocul Minecraft în modul”aventură” poţi juca precum în modul “supravieţuire” numai că eşti în imposibilitatea de a sparge blocuri de piatră fără unelte adecvate. Dacă setezi instrucţiunea “Multiplayer” jocul permite ca mai mulţi jucători să joace în aceeaşi lume. Coloana sonoră a fost compusă de compozitorul german Daniel Rosenfeld.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă