Plants vs Zombies se Poate Juca şi pe Mobil

Plants vs Zombies este un joc pentru telefoane mobile care se găseşte în magazinul Microsoft. Este un joc video de acţiune dezvoltat şi publicat iniţial de PopCap Games pentru Microsoft Windows. Protagonistul acestui joc este un proprietar de casă care crează o armată de plante capabile de a respinge o armata de zombie care vor să mănânce creierul oamenilor. Jocul a fost lansat în mai 2009, iar varianta îmbunătăţită a apărut în septembrie 2010. El a primit laude din partea criticilor şi a fost nominalizat pentru mai multe premii. Poţi plasa în timpul jocului diferite plante şi ciuperci în jurul casei, care au anumite capacităţi ofensive sau defensive.  Hoardele de zombies vin în valuri şi urmăresc să mănânce creierul locuitorilor. Terenul de joc este împărţit în benzi orizontale pe care se deplasează creaturile spre casă.

Plantele şi ciupercile aşezate în jurul casei pot ataca sau apăra numai în benzile orizontale unde sunt plasate. Jocul foloseşte mai multe nivele şi machete. Încet apar nivelurile pe timp de noapte care sunt mai dificile. Se succed nivelul cu ceaţă şi nivelul pe acoperiş când te confrunţi cu un zombie ca un robot imens. Sporadic primeşti de la zombie o scrisoare care te anunţă să te pregăteşti de o ambuscadă. Cele mai bune plante defensive pe timp de noapte sunt ciupercile. Alte plante pot elimina diferite tipuri de zombie sau elemente metalice de la un zombie, scări sau cupe. La rândul lor, zombies, au caracteristici diferite în special de viteză sau sunt capabili să sară foarte tare.

Modurile în care se poate activa jocul sunt: un singur jucător, mai mulţi jucători sau în modul “aventură”. Bineînţeles că pe telefonul mobil joci singur. Pe măsură ce jocul avansează şi creşte gradul de dificultate poţi seta moduri suplimentare. Acestea includ un joc de supravieţuire sau o grădină Zen. Elemente strategice sunt incluse pentru jucatorii mai experimentaţi. Jocul are o superbă coloană sonoră compusă de Laura Shigihara, care împrumută elemente ale muzicii pop.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă