Temple Run de la App Store - Câştigă Cât Mai Multe Puncte

Unul dintre cele mai populare jocuri video din magazinul App Store este “Temple Run”. Acest joc video a fost disponibil pe App Store în august 2011 şi de atunci popularitatea sa a crescut în continuu. După ce jocul a fost lansat pe Android, acesta a fost descărcat de un million de ori  în mai puţin de trei zile. Jocul a fost creat de compania de jocuri “Imangi Studios” pentru sistemul iOS. Temple Run are o nesfârşită acţiune în care jucătorul ia rolul unui explorator care fură un idol dintr-un templu şi apoi este urmărit permanent de un grup de “maimuţe demonice”. Jocul este disponibil pe iOS şi Android.

Permanent trebuie să te mişti în sus şi în jos pentru a evita obstacolele. Înclinarea aparatului determină jucătorul să se mute dintr-o parte în alta şi în acelaşi timp poate colecta şi monede. Aceste monede sunt în formă de diamante galbene, dar în funcţie de valoarea lor ele pot fi şi roşii sau albastre. Jocul Temple Run nu are nici o linie de sosire şi nu există niciun nivel de trecut, obiectul jocului fiind de a fugi în templu cât mai mult posibil pentru a scăpa de urmăritori şi a evita obstacolele. Pe parcursul jocului apar şi alte bonusuri. Ai nevoie de 500 de monede pentru a completa o pictură murală. Cu monedele jucătorul poate merge la magazin de unde poate achiziţiona diverse bonusuri şi avantaje, anumite personaje şi imagini de fundal. Dintre bonusuri amintesc:  Moneda Mega (în valoare de 150 de monede), Moneda Magnet şi Invizibilitatea (valabilă 30 de secunde) şi multe alte surprize.

Obiectivul principal al acestui joc este de a supravieţui în timp ce trebuie să obţii cât mai multe monede. La apariţie, jocul costa 99 de cenţi. Astăzi costă la fel, dar el poate fi descărcat şi gratuit. Soţii Keith împreună cu Natalia Luckyanova şi artistul Kiril Tchangov au creat acest joc. Artistul Kiril a făcut grafica, iar ceilalţi au dezvoltat jocul.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă