NimbleBit Îţi Aduce Tiny Tower pentru iOS

Tiny Tower este un joc de simulare video dezvoltat de NimbleBit pentru iOS (sistemul de operare făcut de Apple). În acest joc este gestionată construirea unui turn umplut cu oameni virtuali. Turnul are mai multe tipuri de pardoseli care sunt generate aleator. Frumuseţea acestui joc este că îţi permite să personalizezi după bunul plac îmbrăcămintea oamenilor din turn, să vopseşti în ce culori vrei podelele noi şi chiar să evacuezi oamenii din turn. Scopul jocului este să construieşti cel mai înalt turn, care va atrage cei mai mulţi oameni să se mute în el şi să lucreze la construcţia podelelor. Devenind un joc de succes cu popularitate în creştere, el a fost vândut pe piaţă foarte bine.

Turnul creşte permanent prin construirea de noi etaje, rezidenţiale sau comerciale. Etajele comerciale vând mai multe tipuri de produse: alimentare, de recreere, servicii  etc. Poţi decora fiecare etaj cum vrei. Un maxim de trei produse poţi să vinzi pe un singur etaj. În joc există două tipuri de valută. Valuta o poţi folosi  pentru a construi etaje şi a cumpăra alte produse pe care urmează să le vinzi. De asemenea ai posibilitatea de a moderniza lifturile şi de a cumpăra haine pentru oameni. Valutele provin din vânzările din etajele comerciale, deci sunt venituri din afaceri. Sunt foarte mulţi oameni care vizitează turnul şi unii dintre ei decid să devină rezidenţi dacă există camere disponibile.

Toţii oamenii prezenţi în turn au o anumită stare de emoţie notată în iconiţa fiecăruia. Ei sunt trişti dacă sunt şomeri şi sunt bucuroşi dacă au unde munci. Ei au caracteristici numerice care arată ce nivel de calificare au şi la ce nivel al turnului pot munci. Există şi vizitatori de tip VIP, care pot fi agenţi imobiliari, muncitori în construcţii, manipulanţi, celebrităţi sau cei care cumpără toate produsele ieftine stocate la un anumit nivel. Acest joc a fost lansat în iunie 2011 pentru iOS şi de atunci a atins peste opt milioane de descărcări în App Store.

Vizualizare meniu

App Store Oferă Jocuri Amuzante

Dacă ai un smartphone cu acces la App Store, e timpul să încerci Doodle Jump. Acumulează cât mai multe puncte şi du-ţi creatura pe următoarea platformă.

Reclamă